VÅRA TJÄNSTER

Vår städfirma erbjuder följande tjänster

Lokalvård

Som företagare tycker vi att du ska kunna fokusera på din kärnverksamhet. Flytt och Städmästarna har ett komplett och professionellt erbjudande mot företag för regelbunden kontorsstädning & lokalvård samt, tillfälliga uppdrag och andra kringliggande tjänster. Från oss får du en kvalitetssäkrad kontorsstäd. Vi jobbar i Stockholm.

Flyttstäd

I en flytt är det mycket som sker på kort tid. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa till med hela eller delar av flyttprocessen – för en bekymmersfri flyttstädning.  Att anlita vår städfirma är en trygghet både för dig som kund och för eventuella fastighetsägare. Vi har erfarenhet inom lokalvård, flyttstäd och kontorsstädning.

Byggstäd

Vi som städfirma erbjuder alla former av byggstädning och lokalvård . Vi ser till att det blir inflyttningsklart efter t.ex. Nyproduktion Målningsarbeten Om- och tillbyggnad Golvrenovering eller annan renovering Vi tar bort tejp, färgrester, golvtäckning m.m. Inga uppgifter är för stora, inte heller för små. Fråga oss – vi har alltid en bra lösning.

Trappstäd

Trapphuset sätter på många sätt tonen för fastigheten som helhet. Att ha en välstädad trappuppgång är därför viktigt för både boende och besökare. Regelbunden trappstädning motverkar dessutom slitage och gör att trappen hålls i gott skick längre. Låt vår städfirma Flytt och Städmästarna ta hand om trappstädningen i era trappuppgångar för ett garanterat fräscht resultat!

Hemstäd

Att få möjlighet att städa ett privat hem är ett privilegium och ett stort ansvar. Vår städfirma, Flytt och Städmästarna arbetar under stor integritet och utefter ett kund anpassat synsätt där kundens städbehov och förväntan står i fokus – för en trygg hemstädning. Vill du också mötas av ett rent och väldoftande hem när du öppnar dörren? Kontakta oss direkt för