PRIS

Priser

Vi erbjuder flyttstäd i Stockholm enligt branschens regler till bra städning pris med kvalitetsgaranti. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en kostnadsfri offert på ditt uppdrag till bra flyttstäd pris Stockholm.

Låt oss sköta flyttstädningen i Stockholm

Pris - Flyttstäd i Stockholm

När du väl har hittat din nya lägenhet, lokal eller hus så är det flyttdags. Ett stort steg i den processen är flyttstädningen. Precis som vanlig städning kan det vara lite jobbigt men slutresultatet att titta på en helt tom lägenhet som senaste åren varit ditt hem, kan väcka extrem nostalgi. Att flyttstäda i jönköping kan kännas som en riktig utmaning. Till att börja med måste du få koll på exakt vad som ingår i en flytt­städning i Stockholm. Sedan ska alltifrån golv, till kylskåp och mikro göras rent till bra städning pris. Här hittar du allt du behöver komma ihåg på städlistan, och de bästa husmorsknepen mot den tuffaste smutsen. Allt för att du ska kunna lämna över ett skinande rent boende till den som flyttar in efter dig, till ett flyttstäd pris du ska vara nöjd med.

Att flytt­städa själv eller anlita städfirma.

Oavsett om du väljer att flyttstäda i Stockholm själv eller att anlita en städfirma är det bra att planera och att vara ute i god tid. Och var ärlig mot dig själv – kommer du att hinna och orka flyttstäda på egen hand, eller är det bättre att redan från början ta beslutet att anlita en städfirma?

Flyttstäd i Stockholm

Eftersom vi noggrant planerar varje flyttstäd i Stockholm och väljer bästa resväg kan vi pressa priset utan att kvaliteten blir lidande. Vi värnar om vår miljö och använder därför bara städmaterial och rengöringsmedel som är skonsamma för miljön. När du anlitar städfirma flyttstäd i Stockholm kan du känna dig trygg och lugn när du överlåter ansvaret till oss!

Flytt­städ i Stockholm – vad gäller egent­ligen?

Du ska alltid utgå ifrån att lämna din bostad så ren som möjligt efter dig, men vad skiljer då egentligen en flyttstädning från din vanliga veckostädning? Beroende på vilket flyttföretag eller vilken städfirma du anlitar, kan olika saker ingå i städningen. Här är det som vanligtvis ingår:

 • Rengöring av socklar, lister och golv
 • Damning och avtorkning av element, strömbrytare och kontakter
 • Fönsterputsning och rengöring av fönsterbräde, bågar och karm
 • Rengöring av garderober, lådor och skåp
 • Rengöring av ventiler och golvbrunnar
 • Avdamning av väggar
 • Rengöring av vitvaror och ugn
 • Badrumsrengöring – dusch, badkar, handfat, toalettstol, väggar och golv

Det finns naturligtvis en hel del saker som du behöver lägga till för att få rengjort. Vad ingår inte i flyttstädning? Det varierar också beroende på vem du anlitar, men vanligtvis ingår inte följande:

 • Borttagning av gamla spikar och krokar i väggarna
 • Rengöring av tak och väggar
 • Städning av biutrymmen som källarförråd eller vind
 • Yttre städning, exempelvis fasadtvätt, balkong eller liknande
 • Tvättning av persienner
Flyttstäd i Stockholm – Trygghetsgaranti

Flyttstäd i Stockholm ger dig 14 dagars garanti på flyttstädningen. Garantin täcker mer än vad många andra garanterar. Hos oss gäller garantin även för de nyinflyttade/hyresvärden. Om det mot förmodan upptäcks en brist åtgärdar vi det snabbt och utan extra kostnad.

Har du några funderingar eller behöver hjälp? Kontakta oss nu!